Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:• 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:• 60 g suszonych grzybów• 200 g kiszonej kapusty• 1 cebula• 1 łyżka mas�
Chrupiące placuszki z kaszy gryczanej z dynią – pyszny pomysł na zdrowy obiad dla dorosłych i dzieci (nawet od 12 miesiąca życia!)Sezon na dynię w pełni, warto więc wykorzystać ją w kuchni na wiele sposobów i urozmaicić
Warszawa, 30.09.2020 r. Owocowe szaleństwo – kuszące smakiem koktajle z napojami owocowymi Hellena Gdy dni powoli robią się coraz krótsze, a za oknem roztacza się jesienna aura, warto sięgnąć po orzeźwienie, które zapew
Zielona dieta dla dwojgaW ciąży jedz nie za dwoje, ale… dla dwojga! To, co nakładasz na talerz, ma ogromne znaczenie nie tylko dla twojego dziecka, ale i dla ciebie samej. Kiedy oczekujesz potomstwa, twój organizm w pierwszej ko
JEDZENIE NA POCIESZENIE – MINI SZARLOTKA JAK U MAMY W 5 MINUT!Składniki na 12 porcji (12 babeczek)• jabłka – 1 kg + 3 sztuki do dekoracji• białe wino półsłodkie – 1/2 szklanki• sok z cytryny – 1 łyżka• cuki
Otwórz z nami „Sezon na naleśnika”!W czerwcu lato wybuchło feerią barw. Pojawiły się utęsknione sezonowe zapachy i smaki. To idealny moment, żeby skorzystać z dobrodziejstw natury i czerpać z niej inspirację w kuchni. C
Informacja prasowaWarszawa, 27 września 2019 r.Kawa to dla wielu nie tylko napój, a sposób na życie! Dla niektórych dzień bez kawy to dzień stracony. Sięgamy po wersję słodzoną, z mlekiem, z dodatkiem syropów smakowych cz
PESTKI DYNI – jesienne skarby naturyJesienią króluje jej wysokość dynia, która zachwyca kolorem, wielkością, różnorodnością i smakiem. Jest dynia piżmowa, zwyczajna, muskat, makaronowa, dynia francuska czy Hokkaido… a
Informacja prasowaWarszawa, 4 sierpnia 2020 r.Dlaczego warto jeść młode ziemniaki?O tym, że są delikatne, wyjątkowo smaczne oraz sycące wiadomo nie od dziś, dlatego chętnie wykorzystujemy je latem w naszej kuchni. Co skrywa
Informacja prasowaWarszawa, 26 listopada 2019 r.Niemal 93% Polaków biorących udział w badaniu przeprowadzonym w ramach III edycji kampanii „Warzywa i owoce – na szczęście!” deklaruje, że zdarza im się gotować w domu, a