Informacja prasowaPoznań, 9 listopada 2017 rokuZrób na przekór jesieni! Przepis na rozgrzewającą herbatę Listopad to najtrudniejsza dla naszego samopoczucia pora roku. Jest pochmurne i deszczowo, a temperatura bywa już iści
Warszawa, 30.09.2020 r. Owocowe szaleństwo – kuszące smakiem koktajle z napojami owocowymi Hellena Gdy dni powoli robią się coraz krótsze, a za oknem roztacza się jesienna aura, warto sięgnąć po orzeźwienie, które zapew
Pizza z mascarpone, śliwkami kalifornijskimi i miętąSkładniki:• Na ciasto:• 3 kubki mąki• 3 łyżeczki aktywnych drożdży• 1 kubek letniej wody• 4 łyżki oliwy z oliwek• 8 śliwek kalifornijskich drobno posiek
Informacja prasowaPoznań, 17 stycznia 2018 r.Bambus to najszybciej rosnąca trawa na świecie. Potrafi osiągnąć do 20 metrów wysokości i znany jest z szerokiego zastosowania w ogrodnictwie, budownictwie, dekoracji wnętrz, a na
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Kierunek „Dobry smak”! Choć po drodze nie zabraknie orientalnych akcentów, nie zapominamy o korzeniach. Zapraszamy do przygotowania dań, w których polskie składniki spotyka
Wino Cote White Semi Dry – najczęściej kupowanym winem stołowym półwytrawnym w Polsce według plebiscytu Hit HandluOgłoszono wyniki 18. edycji plebiscytu Hit Handlu 2019 organizowanego przez miesięcznik Handel. Pochodzące z
23 czerwca 2020 r.Informacja prasowa Za nami pierwsze dni lata, pory roku, która kojarzy nam się z bogactwem smaków i aromatów powszechnie dostępnych świeżych owoców i warzyw. Ponieważ wszystko co dobre szybko się kończy,
Informacja prasowaWarszawa, 13 kwietnia 2018Jak odżywiają się zawodnicy FC Barcelony? Przepisy układane przez dietetyków piłkarzy zdradza Beko w swojej nowej kampaniiZdrowe, praktyczne w przygotowaniu, pyszne – to trzy przym
Urlopowe menu PolakówOd kilku lat nie maleje liczba Polaków spędzających urlop w kraju. Zmienia się jednak sposób wypoczynku i wakacyjna dieta. Coraz częściej stawiamy na aktywność, dbamy o formę i lepiej się odżywiamy.W
Informacja prasowa Warszawa, 21.10.2019r.Święto Tibilisi w Warszawie Wszystkich miłośników dobrego jedzenia i gruzińskiej kultury zapras