Informacja prasowaWarszawa, 26 listopada 2019 r.Niemal 93% Polaków biorących udział w badaniu przeprowadzonym w ramach III edycji kampanii „Warzywa i owoce – na szczęście!” deklaruje, że zdarza im się gotować w domu, a
Sieć kawiarni Green Caffè Nero odlicza promocje do świąt.Kalendarz adwentowy w aplikacji mobilnejŚwiąteczna gorączka trwa! W Wigilię czeka na nich specjalna niespodzianka – Green Caffé Nero tego dnia rozda 40 000 bonów na
Informacja prasowaPoznań, 21 listopada 2018 r.Jak się bawić w Andrzejki?Andrzejki, przypadające w nocy z 29 na 30 listopada, to doskonały czas na zabawę w przepowiadanie przyszłości. Jest to również ostatni moment na organ
Informacja prasowaWarszawa, 18 lipca 2019 r.Przekąska uratuje Cię przed… stresem!Ciężki dzień w pracy, drobne niepowodzenia. Każdy z nas miewa gorsze chwile. Radzimy sobie z nimi na wiele sposobów. Sport, rozmowa z przyjaci
Informacja prasowaWarszawa, 17 listopada 2020 r.Ziemniaki w bezglutenowej diecieWiele osób coraz chętniej decyduje się na przejście na dietę bezglutenową. W podstawowych założeniach nie różni się ona od zasad zdrowego od�
Wrocław, 10.01.2019INFORMACJA PRASOWAMARKA: Ol’VitaASORTYMENT: Mąka z orzecha włoskiego Ol’Vita – 250 gMąka z orzecha włoskiego marki Ol’Vita – naturalne bogactwo smaku i aromatu oraz skarbnica wartości odżywcz
Mixit.pl, platforma specjalizująca się w mieszankach musli i kasz na życzenie oraz zdrowych przekąskach wprowadza do sprzedaży musli „Złocista jesień”.– Ta sezonowa mieszanka co roku pojawia się w naszej ofercie, ale w t
Barszcz nie tylko czerwony – nieznane oblicza świątecznej zupyCzerwony i biały to tylko dwa kolory, jakie może przybrać barszcz. Zgodnie z definicją jest to bowiem zupa o wyraźnym smaku, przygotowana na zakwasie, z dodatkiem
Informacja prasowa Wrocław, 15.02.2018Popularna pod każdą szerokością geograficzną, wnosi w zwykłą codzienność włoski żar i pasję, a w dodatku dostępna jest o każdej porze dnia i nocy. Bohaterka, do
Pierogi niekoniecznie po polsku:przepisy z czterech stron świataZ mięsem, szpinakiem, czy ruskie. Okraszone masełkiem, skwarkami lub polane śmietaną. Trudno zliczyć rodzaje i sposoby podawania pierogów. Choć wydawać się mog