Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj
Informacja prasowa – DiamantGrudzień 2017Święta Bożego Narodzenia kojarzą się z wieloma pięknymi aromatami, które wypełniają mieszkanie i podkreślają wyjątkową atmosferę rodzinnych chwil. Zapach świeżej choinki, zu
Informacja prasowaPoznań, 26 października 2016 r.Białko – dlaczego nie może go zabraknąć w jesiennej diecie?Odpowiednia dieta to przepis na zdrowie i dobre samopoczucie, dlatego powinniśmy o niej pamiętać przez cały rok.
Warszawa, 15 lipca 2019 r.Informacja prasowaSmak lata w nowej odsłonie: arbuzSezon letni to idealny czas na sięgnięcie po soczystego i orzeźwiającego arbuza. Chyba nic tak dobrze nie gasi pragnienia, jak właśnie ten owoc. Mar
Informacja prasowaPoznań, 5 września 2017 r.Słodkie dodatki do popołudniowej herbatyWybierając odpowiedni dodatek do popołudniowej herbaty powinniśmy kierować się nie tylko własnymi upodobaniami, ale również rodzajem her
Czy jedzenie naprawdę może poprawiać kondycję mózgu? Nasz mózg pracuje bez wytchnienia. Nawet podczas snu pozostaje aktywny, segregując informacje i tworząc nowe powiązania między neuronami. W momentach dużej aktywności in
Wyśmienite wina do 20 złotychSzukasz niezobowiązującego wina, które wpijesz do posiłku lub zabierzesz na imprezęze znajomymi? Chcesz znaleźć trunek dobrej jakości w rozsądnej cenie, który zasmakuje Tobie i bliskim, a jedn
Informacja prasowaPoznań, 6 września 2017 r.Jednym z najsmaczniejszych i najsłodszych owoców lata jest brzoskwinia, która w czasach starożytnego Rzymu nazywana była perskim jabłkiem. Znajduje się w niej wiele witamin i miner
WARSZAWA, 27.01.2020 r.Owoce i warzywa – nieznane faktyPo warzywa i owoce sięgamy coraz bardziej świadomie. Moda na zdrowe odżywianie sprawia, że częściej szukamy też informacji o ich właściwościach odżywczych. Tymczasem
WARSZAWA, 22.01.2020 r.Czy jesteś locavore?Locavore – trend, który szturmem zdobył Amerykę, odważnie wkracza do Polski. Do mody na zdrowsze odżywianie, produkty bio oraz życie less waste dołącza zjawisko świadomego robien