Informacja prasowa: Tygryski Wrzesień 2019Powrót do szkoły z Tygryskiem!Koniec wakacji to jednocześnie początek obowiązków szkolnych. Wypoczęte i opalone pociechy z nową energią przystępują do przerwanej na d
Informacja prasowaPoznań, 18 grudnia 2017Już za kilka dni będziemy świętować Boże Narodzenie. Jakie potrawy w tym roku będą królować na naszych stołach? W ten magiczny czas warto zaskoczyć swoich bliskich, podając w pie
¬Włocławek, 15 lutego 2018 r.Proszek do pieczenia, soda i drożdże to trzy najbardziej popularne składniki wypieków, dzięki którym ciasto rośnie i nabiera odpowiedniej konsystencji. Działanie spulchniające zawdzięczają
Niedoceniany, a nieodłączny element Wielkanocny– chrzan w różnych postaciachTradycja wielkanocna kojarzy nam się przede wszystkim z kuchnią, a co za tym idziez klasycznymi dla tych świąt daniami. Puszyste babki, aromat
Informacja prasowaWarszawa, 11 września 2017 r.Dlaczego kasza jest niezastąpionym składnikiem śniadania Twojego malucha?Eksperci są zgodni, że śniadanie jest pierwszym i najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia. Z jakich prod
Autor: Adam Adamski, mistrz polski w kulturystyce i właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaKiedy owocowe czwartki nie zdają już egzaminu, a ekspres do kawy śmiało mógłby funkcjonować jako zamiennik chwytania się przys�
Wrocław, 04.11.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: JAWOPRODUKT: USZKA Z KAPUSTĄ I GRZYBAMIUszka z kapustą i grzybamiUszka z kapustą i grzybami to tradycyjne polskie danie, które zdecydowanej większości konsumentów jeszcze do
Cud, miód, Fit Malina – wszystko o cateringu dietetycznymAutor: Adam Adamski, kulturysta i właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaW tworzeniu wymarzonej sylwetki ważny jest nawet najmniejszy szczegół. Nieprawidłowo dob
¬Informacja prasowaPoznań, 26 kwietnia 2019 r.Gdy znudzi wam się tradycyjny grillCzekałeś na to cały rok! Promienie słońca ogrzewają twarz, napoje chłodzą się w lodówce turystycznej, jest też grill, ale brakuje pomysł
Informacja prasowaWarszawa, 23 kwietnia 2018 r.Coraz więcej podróżujemy po świecie i podczas wycieczek próbujemy lokalnych przysmaków. Po powrocie, chętnie powracamy do poznanych smaków, jedząc ulubione dania w restauracjach