Informacja prasowa 17.02.2017Z miłości do architektury i gotowaniaJustyna, Agnieszka i Wojciech to trójka przyjaciół architektów, którzy poznali się podczas studiów. Łączy ich zamiłowanie do piękna, wykonywany zawód, bl
Informacja prasowaPoznań, 13 lutego 2018 r.Kulinarne nowości od marki Sandra – kolorowe tortille w trzech smakachWiosna to dla konsumentów nie tylko okazja do zmiany garderoby, ale również czas, w którym poszukują nowych ar
Informacja prasowa Hochland PolskaWrzesień 2017 KREMOWE SERY HOCHLANDJak to jest zrobione?Zjadając kanapkę z serem Hochland, zastanawiamy się nieraz jak i z czego są zrobione i co sprawia, że jest on tak pyszny. Co kryją w s
Informacja prasowa: JurajskaORZEŹWIAJĄCA MOC JURAJSKIEJPROSTE SPOSOBY NA WODĘ ZE SMAKIEM!Wystarczy połączyć orzeźwiającą moc Jurajskiej z aromatem świeżych owoców i ziół, aby otrzymać zdrowy i pyszny napój – ideal
Zdrowy smak natury:Przepis na zielone kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiemŚwieże, pachnące, delikatne i wyjątkowo efektownie prezentujące się na talerzu – takie właśnie są
Warszawa, 26 września 2019 r.Informacja prasowaCzas na budyń – klasyka, która może Cię zaskoczyćNa ciepło czy na zimno? Z sokiem malinowym czy też może z charakterystycznym kożuchem? Waniliowy, czekoladowy, a może w bar
Do Bożego Narodzenia zostało nam już tylko kilka dni. W gorączce obowiązków nie zapominajmy o tym, by do świąt przygotować także swój organizm. Lżejsza dieta bez mięsa i wprowadzenie kilku zdrowych nawyków pomoże nam ocz
Warszawa 2020-08-25Druga młodość chałwy – za co kochają ją Polacy?Chałwa to przekąska, która jest lubiana i doceniana przez Polaków, ale dziś jej klasyczny format jest nieco zapomniany. Starszym konsumentom kojarzy s
PESTKI DYNI – jesienne skarby naturyJesienią króluje jej wysokość dynia, która zachwyca kolorem, wielkością, różnorodnością i smakiem. Jest dynia piżmowa, zwyczajna, muskat, makaronowa, dynia francuska czy Hokkaido… a
Tłuszcze trans w ostatnim czasie zyskały złą sławę. Nic dziwnego, bo należy ich unikaćze względów zdrowotnych. Skąd jednak wiedzieć, jaka żywność je zawiera lub jak je ograniczać w diecie, gdzie znaleźć pomocne infor