Informacja prasowaPoznań, 9 maja 2018 r.Ostatnio bardzo modne stało się łączenie dwóch dań w jedno, które tworzą dzięki temu nowe, niecodzienne kombinacje smaków. Eksperci marki Sandra przygotowali trzy propozycje na… su
Warszawa, 6 listopada 2020Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania.Jak wygląda dieta Polaków?Nie od dziś wiadomo, że dobrze zbilansowana dieta ma ogromny wpływ na nasze funkcjonowanie oraz zdrowie. Europejski Dzień Zdro
Informacja prasowaPoznań, 12 września 2017 rokuPo powrocie do domu w chłodniejsze dni, których późnym latem jest coraz więcej, wielu z nas chętnie sięga po filiżankę gorącej herbaty. To napój, który skutecznie rozgrzewa
Informacja prasowa – Hochland PolskaGrudzień 2019Pyszne śniadania na zimowe poranki!Zimowy posiłek o poranku powinien być ciepły, sycący i dawać mnóstwo energii dla naszego organizmu. Wypróbuj przepis na placuszki owsiane
Informacja prasowa: Sedar S.A.Październik 2017 r. Burgery w zdrowym rytmie slow!Burgery – kiedyś kojarzone wyłącznie z fast foodem, dziś stały się jednym z najmodniejszych i najbardziej kreatywnych dań. Pełne różnor
WARSZAWA, 22.01.2020 r.Czy jesteś locavore?Locavore – trend, który szturmem zdobył Amerykę, odważnie wkracza do Polski. Do mody na zdrowsze odżywianie, produkty bio oraz życie less waste dołącza zjawisko świadomego robien
Informacja prasowaPoznań, 9 sierpnia 2018 r.Wakacyjne podróże z marką Akbar – co kryje Sri Lanka?Myśląc o idealnym miejscu na wakacje, przed oczami ukazuje się nam rajska wyspa z zapierającymi dech w piersiach widokami
Informacja prasowaPoznań, 2 lipca 2018 r.W gorące dni nasz organizm domaga się większego niż zwykle nawodnienia. Wtedy często sięgamy po chłodne napoje gazowane. Niestety nie są one najlepszym wyborem, ponieważ zawierają d
Warszawa, 23 stycznia 2020Informacja prasowaOlej palmowy. O co ten raban?1 lutego obchodzimy dzień bez oleju palmowego. Według raportu Frost & Sullivan w Polsce na jednego mieszkańca przypada aż 9,8 kilograma tego tłuszcz
Informacja prasowa FLORINAGrudzień 2017Korzenne nuty wszystkim kojarzą się z Bożym Narodzeniem i wyjątkowym aromatem makowców oraz serników. Oryginalnego smaku cynamonu, imbiru i goździków można skosztować także podczas u