Informacja prasowa Warszawa, 21.10.2019r.Święto Tibilisi w Warszawie Wszystkich miłośników dobrego jedzenia i gruzińskiej kultury zapras
Informacja prasowaPoznań, 19 grudnia 2017 rokuKażdy z nas okres Świąt Bożego Narodzenia kojarzy z rodzinną atmosferą, radością obdarowywania bliskich, a także możliwością odpoczynku. Jest to również idealny czas na wal
15 lat we włoskim styluMarka Segafredo Zanetti obchodzi w tym roku jubileusz 15-lecia obecności w naszym kraju. Od 2002 roku firma promuje nad Wisłą zarówno espresso najwyższej jakości, jak i ideały włoskiego stylu życia.Ch
Informacja prasowa – Hochland PolskaSerowy wieczór z przyjaciółmi!Czyli przyjemność, którą można się dzielić. W ostatnim czasie popularne stały się przekąski typu finger food, które nie zaberają miejsca i nie wymaga
Warszawa, 18 sierpnia 2020 r.Orzeźwienie i słodkość w jednym, czyli wyśmienite desery na bazie lodów Jeżyki, Grześki i Śliwka Nałęczowska Lody Jeżyki, Śliwka Nałęczowska i Grześki to pyszna, zmrożona alternatywa dla
Warszawa, 19 listopada 2020 r.Świąteczne słodycze od Goplany i Solidarności W tym roku w świątecznej ofercie słodyczy polskich marek Goplana i Solidarność znalazły się zarówno specjalne edycje limitowane, jak i sprzedażo
Warszawa, 16 września 2019 r.Informacja prasowaCo jest doktorku, czyli przepisy z wykorzystaniem marchwiCo jest, doktorku? – kultowe powiedzenie bohatera kreskówek studia Warner Bros. przyszło już do historii kinematografii. U
Pikantnie i rozgrzewająco – ostre menu idealne na jesieńCoraz niższe temperatury na dworze skłaniają przede wszystkim do zmiany garderoby. Tymczasem równie skutecznie, co strój „na cebulkę”, rozgrzeją nas składniki, kt
Informacja prasowaGrajewo, 10 września 2020We wrześniu warto zadbać o wzmocnienie odporności organizmu by łatwiej mógł walczyć z przeziębieniem i grypą. Jakie działania możemy podjąć, aby w naturalny sposób wspomóc or
Informacja prasowaPoznań, 20 marca 2018 r. Większość osób uwielbia słodycze. Ciasta, tarty, rolady i inne łakocie doskonale sprawdzają się w roli deseru. Jednak równie często nie lubimy lub nie mamy czasu na przygotowywani