Sieć kawiarni Green Caffè Nero odlicza promocje do świąt.Kalendarz adwentowy w aplikacji mobilnejŚwiąteczna gorączka trwa! W Wigilię czeka na nich specjalna niespodzianka – Green Caffé Nero tego dnia rozda 40 000 bonów na
18 listopada 2020 r.Informacja prasowaJak zadbać o siebie, spędzając większość czasu w domu?U ponad połowy Polaków podczas pandemii wzrósł poziom stresu , co prawdopodobnie przyczyniło się do pogorszenia nie tylko jakoś
Informacja prasowa – DiamantListopad 2017Słodka wróżba z DiamantAndrzejki to magiczny wieczór spotkań ze znajomymi, wypełniony wróżeniem i zabawami w odczytywanie znaków i przepowiedni. Przelewanie wosku oraz ciasteczka z
Warszawa, 03.07.2019Informacja prasowaLetnie i zdrowe potrawy z rusztu.Jak przygotować zdrowe oraz smaczne potrawy na grillaDla wielu z nas grillowanie kojarzy się przede wszystkim z kiełbasą i karkówką.A przecież potrawy p
Informacja prasowa – Hochland PolskaStyczeń 2018Serowe rurki – wystrzałowe przekąski!Karnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i świetnych imprez, które obfitują w pyszne i oryginalne menu. Na domówkach najlepiej sprawd
Informacja prasowaWarszawa, 18 lipca 2019 r.Przekąska uratuje Cię przed… stresem!Ciężki dzień w pracy, drobne niepowodzenia. Każdy z nas miewa gorsze chwile. Radzimy sobie z nimi na wiele sposobów. Sport, rozmowa z przyjaci
Informacja prasowaGrajewo, 22 czerwca 2020Ser żółty to jeden z podstawowych składników codziennych dań, który urozmaica nasz jadłospis. Sięgamy po niego nie tylko, by szybko przygotować kanapkę do szkoły lub pracy, ale wy
W czasie Halloween, poza obowiązkowymi przerażającymi gadżetami, największą furorę robią przekąski, które często do złudzenia przypominają potwory albo rekwizyty z najlepszych filmów grozy. Jak uczcić to święto w momen
Przyszła wiosna… a Tobie brakuje sił?Wiosna to czas odnowy i przypływu energii do działania! Znajomi wyruszają na spacery do lasu, sąsiedzi zaczęli wiosenne porządki, koleżanki z pracy już umawiają się na wspólne biegan
WCZESNOJESIENNA ZUPA Z POKRZYWY I MIĘTY Z GRZANKAMISkładniki:• liście pokrzywy – 3 duże garści• liście mięty – 2 garści• czosnek – 1 ząbek• cebula – 1 sztuka• masło – 30 g• bulion warzywny – 2 l