Warszawa, 03.09.2019 r.Nowe opakowania Złota Wiśnia w nowej, stylowej szacie Elegancko zapakowane praliny to uniwersalny, niezobowiązujący prezent z klasą na każdą okazję. Teraz wyjątkowe wiśnie w likierze Solidarności ku
Polne smaki – jadalne kwiaty i zioła w wakacyjnym menuNie trzeba być właścicielem ogrodu, by zbierać plony. Wystarczy wykorzystać w kuchni dziko rosnące rośliny, aby przekonać się, że stanowią one smaczne dopełnienie n
Informacja prasowaPoznań, 12 lipca 2017 r.Herbata nie musi być nudnaCzym zaskoczyć swoich przyjaciół, którzy odwiedzają nas regularnie i znają nasze wszystkie kulinarne popisy? Jak się okazuje, zadziwić możemy ich nawet�
Informacja prasowa: Sedar S.A.Sierpień 2015Meksykański kurczak w sosie mole z czekoladą i chiliDelikatne mięso Kurczaka Zagrodowego w słodko-ostrej oprawie jest doskonałym daniem dla każdego, kto lubi oryginalne połącznie s
Prosty przepis na aromatyczne danie bez glutenu jest świetnym pomysłem na obiad lub kolację na gorąco. Zapiekanka makaronowa jest nie tylko pyszna, ale także świetnie się prezentuje i dzięki temu można ja śmiało serwować go
Dietetycy zapraszają dzieci i rodziców do ogrodów Kancelarii PremieraDoświadczeni dietetycy z Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej (NCEZ) zapraszają na niedzielę 3 czerwca – z okazji Dnia Dziecka – do wspólnej zabawy or
Informacja prasowaPoznań, 29 listopada 2017 r.Kiedy wieczory stają się coraz dłuższe, a temperatury niższe, nic tak nie poprawia samopoczucia jak rozgrzewająca herbata. Warto, aby dodatkowo dbała o nasze zdrowie, wspomagając
¬Włocławek, 30 stycznia 2018 r.Dzień Zebry świętuj na słodko!Mało kto wie, że 31 stycznia przypada Dzień Zebry, a jednak jest takie święto! Trudno nazwać je popularnym i bardzo poważnym. Zapewne celebrują je głównie
Informacja prasowaWarszawa, 13 kwietnia 2018Jak odżywiają się zawodnicy FC Barcelony? Przepisy układane przez dietetyków piłkarzy zdradza Beko w swojej nowej kampaniiZdrowe, praktyczne w przygotowaniu, pyszne – to trzy przym
Informacja prasowaPoznań, 12 kwietnia 2018 r.Wśród trendów spożywczych prognozowanych na 2018 rok jednym z najważniejszych jest ten, mówiący o niemarnowaniu jedzenia – a więc wykorzystywaniu między innymi wszystkich skór