Informacja prasowaPoznań, 26 października 2017 r. Klasyczna herbata zapakowana w elegancką puszkę może być doskonałym prezentem dla najbliższych, szczególnie w okresie Świąt Bożego Narodzenia. Dokładnie wyselekcjonowane
Informacja prasowaWarszawa, 26 listopada 2019 r.Niemal 93% Polaków biorących udział w badaniu przeprowadzonym w ramach III edycji kampanii „Warzywa i owoce – na szczęście!” deklaruje, że zdarza im się gotować w domu, a
Informacja prasowaGrajewo, 11 sierpnia 2020Hasło „superfood” przewija się w mediach od kilku lat, ale co tak naprawdę oznacza? Jak się okazuje, często wybieramy tego typu produkty nieświadomie. Co więcej na polskim rynku j
Informacja prasowaPoznań, 13 lutego 2018 r.Kulinarne nowości od marki Sandra – kolorowe tortille w trzech smakachWiosna to dla konsumentów nie tylko okazja do zmiany garderoby, ale również czas, w którym poszukują nowych ar
Młodzi wybierają trening, a starsi – dietę. Jak odchudzają się Polacy?Polacy chcą odchudzać się pod nadzorem specjalisty. Ci starsi częściej decydują się na pomoc dietetyka, a młodsi – trenera personalnego – wynika
Idealny na święta barszcz babci Aurelii!Wyśmienity, klarowny barszcz świąteczny, który podbije podniebienia domowników i gości! Poznaj wyjątkowy przepis na aromatyczny barszcz serwowany z uszkami z kapustą i grzybami. Barsz
Zdrowy smak natury:Sałatka z podpiekanej marchewki, czerwonej soczewicy i ziół to świetny przepis na pyszne danie, które nie tylko wspaniale smakuje, ale także wyjątkowo efektownie wygląda. Jest doskonałym pomysłem na urozma
WZOROWE SUSHI – PRZEPISNasze pociechy z pewnością wzbudzą zainteresowanie rówieśników prawdziwym przebojem wśród szkolnych przekąsek – „wzorowym sushi”, czyli kakaowymi naleśnikami nadziewanymi twarożkiem i bana
Informacja prasowaWarszawa, 27 września 2017 r.Tradycyjnie czy nowocześnie – w jakiej formie ziemniaki goszczą na polskich stołach?Prawie 70% badanych, biorących udział w sondażu przeprowadzonym na potrzeby kampanii „Ziem
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote